Η διαδικασία για τη συνεργασία μας είναι απλή και απόλυτα εχέμυθη, σε ένα μόνο βήμα για Εξειδικευμένες Κατασκευές και σε δύο για Τεχνικές λύσεις και Νέα προϊόντα.

Βήμα 1 Μετά την πρώτη επικοινωνία, που μπορεί να γίνει τηλεφωνικά ή με email, κανονίζουμε μία συνάντηση γνωριμίας στα γραφεία μας, εντελώς δωρεάν. Για Εξειδικευμένες κατασκευές και εφόσον διαθέτεται ακριβή περιγραφή (διαστάσεις, υλικά, χρήση) θα σας δοθεί αρχική εκτίμηση κόστους. Σε περίπτωση που μπορείτε να αναλάβετε το τρισδιάστατο σχέδιο (vector αρχείο), το κόστος θα είναι μικρότερο. Εφόσον συμφωνήσουμε θα σας αποστείλουμε οικονομική προσφορά με χρόνο παράδοσης, από την στιγμή που θα την αποδεχτείτε. Για Τεχνικές λύσεις και Νέα προϊόντα θα χρειαστεί μόνο η επιγραμματική περιγραφή της ιδέα σας (χωρίς να χρειάζεται λεπτομερή επεξήγηση) και θα ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας προσφέρουμε.

Βήμα 2 Εφόσον προκύψει αμοιβαίο ενδιαφέρον συνεργασίας για Τεχνικές λύσεις και Νέα προϊόντα, ορίζεται δεύτερη συνάντηση για την οποία προκαταβάλεται αντίτιμο: 1. Υπογράφεται αμοιβαία συμφωνητικό εμπιστευτικότητας. 2. Η συνάντηση μαγνητοφωνείται/βιντεοσκοπείται και σας παραδίδεται αντίγραφο.